Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Ersun Yanal arasındaki krizin perde arkasında yaşananlara her geçen gün bir yeni halka daha ekleniyor. Aziz Yıldırım tarafından da doğrulanan olaylar için bir çarpıcı iddia daha geldi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Ersun Yanal arasındaki krizin Danimarka'da Yanal'ın kadın arkadaşı yüzünden patlak verdiğini bir gün önce okuyucularına duyuran Sabah Gazetesi'nin deneyimli Fenerbahçe muhabiri Volkan Demir, bugün de Yanal ile futbolcular arasında geçen bir diyaloğu kaleme aldı. İşte günün çarpıcı haberi ve o iddia:

'Sarı-lacivertliler Sevilla maçı için Kopenhag'a giderken Ersun Yanal, Tivoli meydanında yanında Menajer Mithat Halis ve ismi öğrenilemeyen bir kadıınla yürüyüş yaparken orada bulunan bir kafede oturan Pierro Webo ile Diego Ribas, hocalarını cep telefonlarıyla görüntülemişti. Daha sonra bir mekanda oturan Ersun Yanal, bu kez yürüyüşe çıkan yerli oyuncularıyla karşılaştı. Fenerbahçe teknik direktörü, futbolcularına 'Çocuklar gelin oturalım' teklifini yaptı ancak cevap hiç ummadığı kadar imalı oldu. Bir futbolcu, 'Hocam bizim yarın maçımız var. Size iyi eğlenceler' dedi ve ekip oradan ayrıldı.'

trtspor

Editör: HABER MERKEZİ