Turkcell Süper Lig'de, Kasımpaşa ile hafta sonu deplasmanda karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, 10 eksik futbolcu bulunuyor.

Kulüp Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Turanlı, yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçında sakatlıkları bulunan Sedat, Marquinhos, Suat, Kürşat, Victoria, Emrah, Sezer, Ninja, cezalı olan Fahri ile kadro dışı bırakılan Altan'ın takımda yer almayacağını belirtti.

Turanlı, kadro kurmakta zorluk çektiklerini dile getirerek, ''Ama takımda inanılmaz bir güven ve moral ortamı hakim. Hiç bir şey bizim için bahane değil. Kadromuzda ne kadar eksik futbolcu olursa olsun, aslanlar gibi çıkıp yüreğimizle oynayarak Kasımpaşa maçını kazanmak istiyoruz'' dedi.

Kasımpaşa maçını tarihi bir maç olarak gördüklerini ifade eden Turanlı, ''Tek çıkış yolumuz 3 puan. Futbolcu kardeşlerimiz bunun bilincinde. Maç içinde büyük bir talihsizlik yaşamazsak kazanacağız. Ama sahada olacak genç kardeşlerimizi taraftarlarımız deplasmanda yalnız bırakmasın. Onların desteği ile mücadeleden zaferle ayrılacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

 

Editör: HABER MERKEZİ