Diyadin, yaptığı açıklamada, lig başlamadan önce maç başına iki puan parolası ile yola çıktıklarını belirterek, ''Bu da 17 maçta 34 puan toplamamızı gerektiriyordu. Ancak Karşıyaka mağlubiyeti ile ilk yarıyı 29 puanda tamamladık. İlk yarıdaki hedefimizin 4-5 puan altında kaldık'' dedi. 

Bazı futbolcuların performanslarının altında bir grafik çizdiğini ifade eden Diyadin, ''Lig başlarken bir çok futbolcudan daha fazla verim alacağımızı hesaplamıştık. Ancak kendi performanslarının da altında grafikle ilk yarıyı tamamlayan oyuncularımız oldu. Bu futbolcularımız kendi kalitelerine yakın bir istatistikle oynasalardı, hedeflediğimiz yerde olabilirdik'' diye konuştu. 

Diyadin, hakemlerle ilgili konuşmaktan kaçındığını kaydederek, şöyle deva etti: 

''Ne zaman tepki gösteriyorum, ceza alıyorum. Sanki tek suçlu benim. Herkes Karşıyaka maçını gördü, verilen penaltı kararını herkes izledi. Bu tür olaylar camiaları ilgilendiren olaylar. Herkes camianın başarısı için ortak hareket etmeli.'' 

Diyadin, salı günü kulüp başkanı Abdülkadir Çakır ile İstanbul'da bir araya geleceklerini ve ikinci yarı için yapacakları iç ve dış transfer çalışmalarının netlik kazanacağını sözlerine ekledi.


Editör: HABER MERKEZİ