Çaykur Rizespor'da teknik direktör Oktay Çevik yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerinde yapılan ilk idmana Beşiktaş’tan transfer edilen Kenan Özer ile sözleşmesi feshedilen Emrah Kol katılmadı. Yeşil-mavili futbolcular ve teknik heyet idman öncesi basın mensupları için fotoğraf çektirdi. Sivasspor’dan transfer edilen ancak henüz resmi sözleşme imzalamayan Eyüp Kadri Ataoğlu’nun yanı sıra anlaşma sağlanamayan fakat sözleşmeleri devam eden Görkem, Ferhat, Özgür ve Mehmet Şen’de çalışmalara katıldı.

İdman öncesi bir açıklama yapan Teknik Direktör Oktay Çevik taraftarı ile barışık bir camia oluşturmaya çalıştıklarını belirtti. Genç ve dinamik bir kadro kurma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden çevik Genç ve dinamik oyuncuların yanında kaliteli futbolcularla yoğrulmuş bir ekip olacağız. Amacımız bütün maçlarda kazanma hedefi olan bir ekip.  Bunu başaracak oyuncu kadrosu ile birlikteyiz’’ diye konuştu.

Ç.Rizespor da antrenör olarak görev yapacak Hasan Vezir açıklamasında Rize şehrinin neler beklediğini çok iyi biliyorum. Oktay Hocamla birlikte çok çalışıp beklentileri karşılayacağız dedi.

Yeşil-mavililer 20 Temmuz tarihine kadar Rize’de çalışacak. 21-31 Temmuz tarihleri arasında Kızılcahamam’da kampa girecek Çaykur Rizespor, 1-10 Ağustos Kartepe kampı ile yeni sezon hazırlıklarını tamamlayacak.

Editör: HABER MERKEZİ