Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Dardanelspor'u 1-0 yenen Çaykur Rizespor'un kulüp başkanı Halim Mete, rakipleri karşısında iyi oynayarak haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.
 
Mete, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin başında kazanılan puanların çok önemli olduğunu belirterek, ''Uzun ince bir yolda ilerliyoruz. Her maç, bir final. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız bu final yarışında ellerinden geleni yapıyorlar. Dardanelspor maçı da zor finallerden biriydi. Dardanelspor maçında iyi oynayarak haklı bir galibiyet aldık. Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyorum'' dedi.

Yapacak daha çok işleri olduğunu ifade eden Mete, ''Ligin 9. haftasında bir şeyler anlatmak doğru değil. Daha işin başındayız. Daha çok çalışmalıyız. Gelecekte çok daha iyi bir takım seyrettirmek istiyoruz. Bunun çabalarını veriyoruz. Her geçen hafta futbol olarak çok daha iyi olacak'' diye konuştu.

Hafta sonu sahalarında Konyaspor maçının seyircisiz oynanacak olmasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu kaydeden Mete, şöyle devam etti:

''Maalesef bir kaç seyircinin yaptıkları bütün taraftara mal edildi. Takımına gerçek anlamda destek olan taraftarın takımını izleme hakkı elinden alındı, ancak gerekli tedbirleri aldık. Bu anlamda böyle bir olayın tekrarlanmaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Taraftarımız maç seyircisiz olsa da stat dışında takımlarını desteklemeye devam etsinler.'' (Sporx)

Editör: HABER MERKEZİ