GÖKTÜRK FIRAT

Çaykur Rizespor, Bank Asya 1. Lig'in 6. haftasında kendi evinde ağırladığı Altay ile 1-1 berabere kalarak haftayı bir puanla kapattı.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Oktay Çevik, bu maçta bir puan almanın da güzel olduğunu belirterek, 'Öncelikle bugün stada gelen tüm Çaykur Rizespor taraftarlarına çok çok teşekkür ediyorum. Ben son yıllarda bu kadar coşkulu bir taraftar beklemiyordum. Açıkçası onlar adına çok çok üzgünüm. Ben, burada Samsun beraberliğinde de çok üzgündüm. Ama şu anda o duygular içerisinde değilim. Bu lig maratonu içerisinde bu tip şeyler olacak. Seyir zevki bana göre yüksek bir maç oldu. İki taraf da kazanabilirdi. Altay bu ligin en iyi kontratak yapan takımı. Dolayısıyla bu maçta yenilmemek de güzel bir şeydir' dedi.

Altay Yardımcı Antrenörü Erkan Avsever ise yaptığı açıklamada son dakikada bir penaltılarının verilmediğini iddia ederek, 'Maçın ikinci yarısında oyun hakimiyeti bizdeydi. Son dakikalarda iyi pozisyonlar yakaladık. Üç puan da alabilirdik. Son dakikada bir penaltımız verilmedi. Kartal maçında da bir penaltımız verilmedi. İki hafta önce Fuat hocamız oyundan atıldı. Bunların tesadüf olduğuna inanmak istiyorum. Biz sahada ekip olarak mücadele veriyoruz. Hedefimiz Süper Lig'dir' diye konuştu.

Altay'ın Rizeli kalecisi Kılıçarslan ise yaptığı açıklamada, 'Maçın ilk 15 dakikası hariç, pozisyonlar itibariyle bizim iyi oynadığımızı düşünüyorum. Son dakikalarda belki 2-1 veya 3-1 olabilirdi. İyi oynadığımızı ve izleyenlere iyi bir maç izlettiğimizi düşünüyorum' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ