Bank Asya 1. ligde Adanaspor’un cezası nedeniyle Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda oynana maçta rakibini 4-3 mağlup eden Ç.Rizespor’da büyük bir sevinç yaşanıyor.

Yeşil-mavili takım maçın 3. dakikasından itibaren 3 kez mağlup duruma düştüğü maçta 3 kez beraberliği yakaladıktan sonra öne geçti ve birde penaltı atışından yararlanamadı. İlk deplasman galibiyetini alan Ç.Rizespor’da keyifler yerinde. Yeşil-mavili ekibin başarılı teknik direktörü Oktay Çevik, önemli bir maçı kazanmalarından çok mutlu olduklarını belirterek şunları söyledi.

DEMORALİZE OLMADIK
Adanaspor güçlü ve oturmuş bir takım. Geçen sezon ki kadrosunu bozmadan transferler yaptı. Ligdeki ilk iki maçını kazanmanın morali içindeydi. Böylesine bir rakibe karşı kazandık ve önemli bir üç puan aldık. Üstelik güçlü rakibimiz karşısında 3 kez mağlup duruma düşmemize maçı kazanmak o kadar kolay değildi. Ama futbolcularım 90 dakika boyunca oyun disiplinini bozmadılar. Mağlup duruma düştüklerinde demoralize olmadılar. İnançlarını ve güvenlerini kaybetmeden sahadan galip gelmesini bildiler” dedi.

KAZANARAK DERS ALDIK
Adanaspor karşısında büyük bir dirençle mücadele edip hakli bir galibiyet aldıklarını ancak takım olarak eksikleri ve hatalarının olduğunun da altını çizen teknik Direktör Oktay Çevik, “Güçlü rakibimizi mağlup ederek önemli bir galibiyet aldık ancak hatalı goller yedik. Rizespor bu kadar kolay gol yememeli. Galibiyete sevindiğim kadar basit hatalardan kalemizde gördüğümüz gollere üzüldüm. Kazandığımız bir maçta almamız gereken dersleri gördük. Dersimizi kaybederek değil, kazanarak aldık. Ayrıca bu galibiyetle taraftarımızın güvenini daha da çok kazandık.

 

Editör: HABER MERKEZİ