Bank Asya 1. ligin ikinci yarısındaki kötü gidişine Malatyaspor’u mağlup ederek son veren ve kazandığı 3 puanla biraz olsun rahat bir nefes alan Çaykur Rizespor’da olağanüstü durum ilan edildi.
 
Yeşil-mavililer, Pazar günü oynayacakları Karabükspor maçı öncesinde mutlak galibiyet hesapları yapıyor. Adete sıkıyönetimin ilan edildiği Yeşil-Mavililerde Teknik Direktör Raşit Çetiner’in, futbolcularıyla sık sık yaptığı toplantılarda ciddi uyarılarda bulunduğu belirtildi. Her idman öncesinde Çaykur Rizesporlu futbolcuları bir araya toplayan tecrübeli teknik direktör Raşit Çetiner, “Kendi sahamızda en küçük bir kredimiz kalmadı. Bu yüzden Karabük maçı bizim için çok önemli. Kesinlikle hata istemiyorum. Bu maçı mutlaka kazanmalıyız” dediği kaydedildi.

ANLAYIŞ, SABIR VE DESTEK
Pazar günü oynayacakları hayati önemdeki karşılaşma öncesinde yeşil- taraftarlara da mesaj gönderen Teknik Direktör Raşit Çetiner, “Taraftarımız şunu asla unutmasın ki; Takımların taraftara zor durumda ihtiyaçları vardır. İyi oldukları zaman taraftar kendilerini çok iyi hisseder ve coşkulu olur. Futbolcular da kendilerini iyi hissederler. Ancak zor durumda oldukları zaman, onlara anlayış, sabır ve destekle yaklaşırlarsa o zaman takımları adına çok daha faydalı iş yapmış olurlar diye düşünüyorum. Bu yüzden Karabük maçı sadece takım için değil, Rize ve Rizespor taraftarı için çok önemli. Onların gücüne ve desteğine böyle dönemde her zamankinden fazla ihtiyaç var. Taraftardan beklentimiz 12’nci adam olarak görevlerini en iyi şekilde yapmalarıdır” diye konuştu.
Editör: HABER MERKEZİ