Türkiye Hentbol 1.Lig Erkekler 5.Grup’ta şampiyon olan, Çaykurspor kulübü hentbol takımı, Türkiye Hentbol Süper lige yükselme şampiyonluk karşılaşmaları için, Ankara Gazi Üniversitesi Gölbaşı eğitim Tesislerinde kampa girdi.

Bu hafta sonu Hentbol Federasyonu yetkilileri tarafından Ankara’da çekilecek kuraların ardından eşleşecek olan 10 takım arasında yapılacak olan karşılaşmalar sonucunda, 2007–2008 Türkiye Süper ligine yükselen şampiyon takımlar belli olacak.

Çaykurspor Kulübü Başkanı Ekrem YÜCE,” Takımımız çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmiştir. 1.Lig 5 Grupta güçlü rakiplerine rağmen ligi birinci olarak tamamlayıp, süper lige çıkma başarısı elde eden tüm yönetici ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu başarılarını takımımızı birinci süper lige çıkartarak devam ettirmelerini bekliyorum. Bu hafta sonu başlayacak olan süper lige çıkma maçlarında Başarlı olup, Çaykurspor kulübü hentbol takımının artık Türkiye Süper liginde oynamaya çıkmasını başaracaklarına inancım sonsuzdur ”dedi.

Süper lige çıkma karşılaşmaları için 4 gündür, Ankara Gazi Üniversitesi Gölbaşı Eğitim Tesislerinde kamp yapan, Çaykurspor kulübü hentbol takımının Teknik sorumluluğunu Yakup Durmuş, Yöneticiliğini Kadir Dilber ve Masörlüğünü Faruk Küçükaltun yürütmektedir.

Editör: HABER MERKEZİ