Çaykurspor kulübü A Futbol takımı devre arası ikinci yarı maçları için kamp yaptığı, Samsun’dan Rize’ye döndü.

 

Çaykurspor A futbol takımı ligin ikinci yarısı maçları için Samsunspor kulübü tesislerinde, Teknik Direktör Ahmet Özkaya, Yardımcı Antrenör Ali Köse, Kaleci Antrenörü Turgay Kazancı ve Masör Sinan Tezcan eşliğinde günde iki kez olmak üzere toplam 12 gün kamp yaptılar.

 

Çaykurspor’un iki haftalık kamp çalışmalarına, Kulüp yöneticilerinden, Mahir Biberoğlu, Ramazan Mutlu ve kampın son hafta çalışmalarına, Genel Koordinatör B.Ali Kavalcı ve Genel Kaptan Ziya Aksoy’da eşlik ettiler.

 

Çaykurspor’un iki haftalık Samsun kampı hazırlıklarında, Çaykur Pazarlama Bölge Müdürlüğü Tesislerinde konaklayan, Çaykurspor kulübü A futbol takımı kampı çalışmalarına, Takım Kaptanı Aydın Akarsu, Yardımcısı Yusuf Topçu, Kaleciler Nurullah Harman, Vahit Atabey, Hakan Türüt ve 19 futbolcu katıldılar. Takımın günlük yemek ihtiyaçları, Çaykur Samsun Pazarlama Bölge Müdürlüğü mutfağında, Çaykur aşçıları Ali Alev ve Hikmet Kutlu tarafından hazırlandı.  Çaykurspor kulübüne ait otobüsle kampa giden A futbol takımının otobüs şoförlerinden, Ramazan Dal ve Malzemeci Turgut Tüfekçi’de, Çaykurspor futbol takımı kampı boyunca çoğunlukla yağmur altında geçen çalışmalara katılarak büyük destek sağladılar.

 

Çaykurspor Kulübü Tesisler Sorumlusu Mahir Biberoğlu ve Çaykurspor Genel Kaptanı Ziya Aksoy ortaklaşa yapmış oldukları açıklamada; Çaykurspor kulübü futbol takımları ve diğer spor takımları olarak en başarılı ve en verimli yıllarımızı yaşamaktayız. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ekrem Yüce’ye kulübümüz takımlarına sağlamış olduğu bu imkânlardan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ekrem Yüce başta olmak üzere, tüm yönetim kurulu üyelerimiz, teknik hocalarımız, yüzlerce sporcularımızla, masörümüz, malzemecimiz, tesisi çalışanlarımız, kısacası tüm kulüp görevlilerimizle büyük bir saygı, sevgi, ahenk ve azimle sahip olduğumuz takımların başarısı için her türlü fedakârlıkta bulunarak geçe gündüz çalışıyoruz. Takımlarımız olarak şuanda faaliyet gösterdiğimiz gruplarda liglerin birinci, ikinci ve en az üçüncüsü olarak bulunduğumuz başarılarımızı gruplarımızda ikinci yarıda birinci olarak, şampiyon olarak, kupaları kazanarak tamamlamak istiyoruz. Bu çalışmalarımızda bizlere en büyük desteği ve imkânı sağlayan, Çaykurspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ekrem Yüce’ye tüm kulüp camiamız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çaykurspor kulübümüzü başarıları ile sadece Türkiye’mizde değil, dünyada isim yapan bir spor kulübü olması için çalışıyoruz.”diye konuştular.

Editör: HABER MERKEZİ