Çaykurspor Kulübü Hentbol takımı liderliğini açık ara ile sürdürüyor. Trabzon Kapalı spor salonunda oynan lig maçının ilk yarısı 20’ye 8 golle Çaykurspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında daha hızlı bir oyun sergileyen Çaykurspor arka arkaya attığı gollerle aradaki farkı daha da açarak maçı 41–19 galip tamamladı. Maç boyunca iki takım oyuncularının birbirlerini hiç üzmeden tamamladıkları maç boyunca iki komşu ilin ve kardeş takımın sporcuları tribünlerdeki seyirciler tarafından alkışlanarak uğurlandı.

Maçın orta hakemliğini, Muhammet Turan, Yan hakemliği ise Mesut Erdoğan, Masa hakemliğini Ahmet Mumcu ve A.Kadir Kaynak yürüttü. THF. Gözlemciliğini ise Cahit Yücel yaptı.

Çaykurspor Antröneri Yakup Durmuş, İdareci Kadir Dilber. Trabzon 24 Şubat Spor, Antröneri Yaşar Murat Kaynak, İdareci Nurcan Tabakoğlu yürütmektedir.

Çaykurspor takımın 41 golune oyuncularından, Serkan M. Kibar 8 gol, Levan Berdzenıshvili 8 gol, Serkan Alyazıcı 7 gol, Hüseyin ise 6 gole imza attılar. Trabzon 24 Şubat spor takımının oyuncularından Ünal Kaynak ise 6 gole imza attı.

HABER ve FOTOĞRAFLAR: B.ALİ KAVALCI

Editör: HABER MERKEZİ