Üçüncü ligde mücadele eden Pazarspor, Rize birinci amatör ligi takımlarından Çayelispor arasında oynanan hazırlık karşılaşması Çayelispor’un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Çayeli şehir stadında dün saat 13.30 da iki komşu ilçe takımı arasında oynanan hazırlık karşılaşmasına Pazarspor, genç ağırlıklı bir kadro ile mücadele etiği karşılaşmada Çayelispor Penaltıdan attığı gole sahadan 1-0 galip ayrıldı. Çayelispor, sahada verdiği mücadele ve güzel futbolu göz doldurdu.

Maçı izleyenler arasında bulunan Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı maçın ardından yaptığı açıklamada lige verilen arada takımımızın maç eksiğini gidermesi anlamında güzel bir hazırlık maçı oldu. Futbolcularımızın mücadelesini beğendim. Pazarspor kulübüne liglerinde başarılar diliyorum ve hazırlık maçı için teşekkür ediyorum” dedi.

Pazarspor Teknik Direktörü Kenan Gönen, “ genç oyuncularımızın performanslarını  görmek maksadıyla organize edilen bu hazırlık karşılamasında gençlerimizin eksikliklerini görmek için bir fırsat oldu.  Gençlerimiz gösterdikleri performanstan pek memnun olmadım daha çok çalışmamız lazım” dedi.

Çayelispor teknik direktörü Kenan Hoca ile maç öncesi söyleşi…

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ