Rize’yi 3. ligde temsil etmek için mücadele verecek Çayelispor, Samsun’da oynayacağı terfi maçları için ilçeden yolcu edildi.

Çayelispor kafilesi Çayeli Belediyesinde Başkan Çakır’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretin ardından takım halinde Lale Lokantası’nda yemek yenildi. Yemek esnasında Rize Milletvekili Lütfi Çırakoğlu, futbolculara başarı diledi. Yemeğin ardından Çayeli Belediye Meydanında yapılan uğurlama törenine Belediye Başkanı Rıza Çakır, Çayelispor Başkanı Mustafa Baltacı, Ak Parti Çayeli İlçe Başkanı Ali Kar, Çayelispor Yöneticileri ve Taraftarlar katıldı.

Çayelispor'un centilmence, birlik ve beraberlik içerisinde Rize'de şampiyon olduğunu belirterek Çakır, ''Bugünden itibaren sadece Çayeli'ni değil, bütün Rize'yi temsil ediyorsunuz. Bütün Rize'nin gönlü ve duası sizinledir. Centilmenliğiniz, birlik ve beraberliğiniz devam ettiği müddetçe inşallah Rize'mizi en iyi şekilde temsil edeceksiniz. Bizler her şeyimizle sizlerin yanınızdayız. İnşallah maçlarınıza da katılacağız. Başarılarınıza başarılar katmanızı diliyorum'' dedi.

Bizlere her zaman desteğini esirgemeyen Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Tüm Çayeli Halkına teşekkür ediyorum diyen Çayelispor Başkanı Baltacı “Çayelispor'un grubunda birinci olup bir üst gruba katılmaya hak kazanacağına yürekten inanıyorum. Bütün Çayelili hemşehrilerimize desteğinden dolayı teşekkür ediyorum. Çayeli'nde ve dışarıdaki bütün hemşehrilerimizi Çarşamba günü Samsun'daki maçımıza bekliyoruz. Bizleri orada yalnız bırakmasınlar'' dedi.

Çayelispor, 3. lige terfi maçlarında ilk maçını Çaykaraspor ile 29 Nisan Çarşamba günü saat 16.00'da Samsun Gazi Belediyesi Stadında yapacak. Maça gitmek isteyenler taraftarların 29 Nisan Çarşamba günü erken saatlerde Çayeli Belediyesi önünden kalkacak araçlarla gidebilirler.

 


 

 

Editör: HABER MERKEZİ