Rize Amatör Ligi Play-Off maçlarının ilk haftasında Derepazarı Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak hiç ummadığı bir puan kaybı yaşayan Çayelispor,  ikinci hafta maçında İyiderespor ile yapacağı maç öncesi  Çayeli’nde  Çayelispor Kulübü Yönetimi tarafından  Lale Köfte Salonu’nda verilen yemekte moral depoladı.

Çayelispor Yönetimi tarafından verilen bu yemeğe  Yönetim, Teknik Heyet ve futbolcular tam kadro katıldı. Yemeğe ayrıca Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır da katılarak herkese moral verdi ve destek oldu.

Yemekte bir konuşma yapan Çayelispor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Çayeli Belediye Başkan Yardımcısı  Mustafa  Baltacı ‘’Sayın Başkanım, yönetici arkadaşlarım, teknik heyetim ve sevgili futbolcularım hepiniz hoş geldiniz. Biz sizlere güveniyoruz. Sizler kaliteli oyunculardan kurulu bir futbol takımısınız ve Rize’de sizi yenecek güçte başka bir takım daha göremiyorum. İlk maçımız berabere bitmiş olabilir, bundan sonra  puan kaybetme lüksümüz ortadan kalkmıştır. Diyelim ki bir hafif trafik kazası geçirdik.İnanın ben ve diğer arkadaşlarım sizler için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.Biz büyük bir takımız.Sizler sahaya bunu yansıtmalısınız.Ben çıkar maça o topu yerim ve maçı alırım, bu anlayışta olmalısınız.Hiç kimseyi gözünüzde ne küçük görün ne de büyütün.Allah’ın izni ile ve alnımızın akı ile güzel futbol oynayıp gollerimizi bol bol atıp taraftarlarımızı sevindirerek  mutlu sona erişeceğiz.Bundan ben adım gibi eminim’’ dedi.
 

 
Çayeli Belediye Başkanı Rıza  Çakır’da yaptığı konuşmasında ‘’Mustafa Başkanımız haklı ve güzel sözler söyledi. Ortada suçlu yoktur.Bir takımın berabere kalma hakkı da vardır.Biz size çok güvendik ve güvenmeye de devam ediyoruz.Sizler büyük ve kendini ispatlamış bir takımın oyuncularısınız.Eğer siz sahaya çıkıp gerçek gücünüzü ortaya koyarsanız diğer takımlar sizleri sadece izlemekle yetinirler.Bu tip maçlarda insan psikolojisi önemlidir. Hiç stres yapmayın, rahat olun  ve  gerçek oyununuzu oynayın. Takım içinde birlik ve beraberlik  içinde hareket ederek birbirinize destek olun ve sağlıklı psikoloji ile çıkıp  topunuzu oynayın. Sizlere güveniyorum.Ben her yerde söylüyorum ; iyi ve kaliteli maç seyretmek istiyorsanız gelin Çayelispor’un maçlarını izleyin ‘’dedi.Daha sonra Kulüp İkinci Başkanı Mehmet Yazıcı, Teknik Heyetten Kadir Engin ve Kulüp Asbaşkanı Diş Hekimi Hasan Kamil önümüzde oynayacağımız maçın önemini belirterek geçmiş maçı unutmalarını  ve kendi güçlerinizin farkına vararak sahaya yansıtmalarını istediler.Futbolcular ise hep bir ağızdan ‘’  bu maçı ya alacağız ya da alacağız, Play-Off’tan çıkacağız ve 3.Lig özlemimizi gerçekleştireceğiz , kimsenin en ufak bir şüphesi dahi olmasın’’   diyerek kararlılıklarını ortaya koydular.
 
Ayrıca Takım  Kaptanı Gürcan Karul  ‘’Bize verilen değerin farkındayız.Bizim için ne kadar uğraştığınızı biliyoruz.Sizleri mahçup etmeyeceğiz ve güveninizi boşa çıkarmayacağız.Çayeli İlçe’mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.Yemek için de teşekkür ediyoruz’’dedi.

Çayelispor Futbol takımımız ikinci Play-Off maçında grup maçlarında 5-2 ve 5-1 gibi farklı skorlarla  her  iki  maçta  da  yendiği  İyiderespor ile 21.03.2010 Pazar günü saat 12.00’da Rize Ekrem Orhon Stadı’nda karşılaşacak. Çayelispor külübünden yapılan açıklamada grup maçlarında gerek deplasman gerekse iç sahada oynadığımız maçlarda bizleri hiç bir zaman yanlız bırakmayan gönülden destekleyen taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Play-off'tan çıkabilmemiz için  ya  tamam  ya  da  devam  özelliği taşıyan bir maçta taraftarlarımızın destekleri bizim için son derece önemlidir. denildi.
 

 
 
Editör: HABER MERKEZİ