Maç öncesi geleneği haline ve her hafta bir müessesenin ağırladığı Çayelispor’u bu hafta maç öncesinde Çayeli’nin Prestijli kuruluşlarından olan Dergâh Pastanesi misafir etti. Kahvaltı programına Kulüp Başkanı Mustafa Baltacı başta olmak yönetim kurulu üyeleri, Teknik Heyet ve Futbolcular katıldı. Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Çayelispor Başkanı ilk yarıda gösterdikleri başarıdan dolayı futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Çayeli Şehir Stadında zaman zaman şiddetini çok fazla artıran sağanak yağış altında oynanan maçın ilk yarısında Çayelispor istediğini bir türlü sergileyemedi. Maçın ilk yarısı ilk yarısı başladığı gibi 0–0 sona erdi.

İkinci yarının başlamasıyla Telekomspor kalesine kendinden emin şekilde geliştiği ataklarla daha fazla giden Çayelispor, Kaptan Gürcan ve Mustafa Keleşin ayağından bulduğu gollerle maçı 2–0 kazandı.

Bu sonuçla Çayelispor Rize Amatör Ligi B grubunda ilk yarıyı 9 maçta 9 galibiyet alarak 27 puanla lider bitirdi. Ayrıca toplamda attığı 45 gol ile maç başı 5 gol ortalamasıyla oynadı. Rize Amatör Liginde 2. yarı maçları 2 Ocak 2010 tarihinde başlayacak.

 

 

 

Editör: HABER MERKEZİ