Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu ikinci yarıda kaptıran Çayelispor’da olağan genel kurul kararı alındı. Kongrenin ilk toplantı günü 5 Haziran 2022 Pazar günü yapılacak.

İki yılda bir yapılan Çayelispor Olağan Kongreleri geçtiğimiz yıl pandemi dolayısıyla bir önceki yılın kongresi icra edilmişti. Bu yıl olağan genel kurul için karar alındı. Çayelispor yönetim kurulundan yapılan açıklamada; “Dernek Yönetim Kurulu Dernek Merkezinde Yönetim Kurulu Başkanı Engin  Sofu başkanlığında toplanarak derneğimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı 5 Haziran 2022 Pazar günü Saat: 13:00'da Yalı Mahallesi Cafer Çom Caddesi No:15/1 Çayeli/Rize adresinde yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamaz ise genel kurul toplantısı 12 Haziran 2022 Pazar günü aynı saat, aynı yer ve aynı gündem ile çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır” denildi.

Geçtiğimiz kongrede iki adayın yarıştığı seçimde mevcut başkan Engin Sofu başkanlığa gelmişti. Daha önceki yıllarda Çayelispor başkanlığı için aday bulmakta zorluk çekilen kongrelerde bu yıl mevcut başkan Sofu seçime aday olarak gireceğini açıkladı.

Öte yandan, Başkan Sofu dışında başka bir başkan adayının aylığını henüz açıklamadığı öğrenildi.
 

Editör: HABER MERKEZİ