Çayelispor başkanı Engin Sofu pazar günü başlayacak olan ligle ilgili açıklamalarda bulundu. Açıklamasında lige iyi hazırlandıklarını aktaran Engin Sofu Çayeli halkından takımlarının yanında olmalarını istedi.

Çayelispor’da geçen sezon takım kurulmadığı için mecburen bütün transferleri yeni yapmak zorunda kaldık. Bu dönem için 23 tane yeni transferimiz oldu. Hazırlık maçlarımız oldu. İyi sonuçlar aldık. Kafamızdaki hedef 3. Lig değildi. Biz lige sağlam bir kadro kurup stadımızla ile beraber çıkmayı planlıyorduk. Ama bu yıl çok değişik şeyler oldu. Güzel transferler yaptık. 3 lig neden olmasın diyoruz. İnsanların beklentileri çok yükseldi. 23 tane futbolcuyu sosyal medyada yayınlayınca insanlar üzerinde çok güzel etki yaptı heyecan oluşturdu.

İşte Engin Sofu'nun açıklamaları
 
“İsmail Hoca ile devam etmek istedik”

İsmail Hoca, Çayelispor’da yıllarca hizmet etti emek verdi. Biz bunun farkında olduğumuz için İsmail Hoca ile devam etmek istedik. İsmail Hoca’nın istediği şeyleri ona dört dörtlük veremedik ama 4’de 3’ünü verdik. Biz ona şu an güzel bir takım sunduk. 

“En az iki tane alt branş”

Biz Çayelispor’u tam anlamıyla kulüp yapmaya geldik. Futbol takımında ne gerekiyorsa onu vermeye geldik. En az iki tane alt branş Çayelispor Kulübüne ekleyeceğiz anca bu futbol kulübümüzün tamamen oturttuktan sonra olacaktır.

"İnsanlar Çayelispor’a küstürülmüş"

Biz Çayeli’nde ve dışarda gittiğimiz yerlerde en net karşılaştığımız şey şu oldu. İnsanlar Çayelispor’a küstürülmüş. Amacımız Çayeli’nde birlik beraberliği sağlamak. Çayelispor’u da en üst seviyeye taşımak. 

“Hedef aslında 3. Lig değildi”

Hedef aslında 3. Lig değildi ancak iyi yaptığımız transferler sonucunda ibre biraz daha değişebilir. Birinci dönemin sonunda takımın durumuna göre bir hamle daha yapacağız. Burada yönetici futbolcu ilişkisi yok abi kardeş ilişkisi var. 

“Biz taraftar grubumuzun tamamen arkasındayız”

Biz tribünlere bayanları da getirtmeyi planlıyoruz. Tribünlerde farklı şeyler olmayacak farklı sesler yükselmeyecek. Yönetimimden sadece taraftar grubuyla ilgilensin diye yönetici atadım. Biz taraftar grubumuzun tamamen arkasındayız. Biz gençlerden oluşan bir yönetimiz onlarda gençlerden oluşan bir gurup bizim amacımız gençliğin heyecanını takıma yansıtmak, Çayeli’ne yansıtmak burada birliği beraberliği oluşturmak.

“Bizlerin takımı Pazar günü bizleri orada yalnız bırakmasınlar”

Çayeli halkından şunu istiyorum gelsinler maçı izlesinler heyecanı orada yaşasınlar. Çayelispor Çayeli’nin takımı bizlerin takımı Pazar günü bizleri orada yalnız bırakmasınlar. Şu kadronun oluşması için çok büyük bir emek harcandı. Orada Çayeli halkının Çayelispor ’un yanında olduğunu göstersinler.
 

Editör: HABER MERKEZİ