Çayeli Sportif Faaliyetler Kulübü Derneği’nin başlatmış olduğu "Bağımlılıkları Sporla Yeniyorum" projesi’nin açılışı yapıldı. 

Açılışta konuşma yapan Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, sporun bağımlılıklar üzerinde olumlu etkilerinden bahsetti ve sporun insan sağlığı açısından da önemli olduğunu misafirlere anlattı. 

Bu tür projelerde her zaman destekçi olacaklarını söyleyen Kaymakam Öztürk, "kulübün bu hale gelmesinde çok büyük bir emeği olan ve Çayeli’ne böyle büyük bir spor salonu kazandıran iş adamı Sayın Mehmet Yazıcı beye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca projenin yapım aşamasında ve uygulama aşamasında ilgilenen Çayeli Sportif Faaliyetler Kulübü Derneği Başkanı Ergün Çakmakçı beye ve Dernek Başkan Yardımcısı Engin Sofu beye kolaylıklar ve başarılar diliyorum" dedi.

Çayeli Sportif Faaliyetler Kulübü Derneği tarafından düzenlenen açılış programınIn ardından bir teşekkür açıklaması yapıldı. 

Açıklamada; "Çayeli Denizcilik Lisesi Müdürü Sayın Oğuz Çelik Bey’in ve Müdür Yardımcısı Sayın Ekrem Gümüşler Bey’in ortak istişare ve yardımlarıyla Çayeli Sportif Faaliyetler Kulübü Derneği'nin İç İşleri Bakanlığı’na yazmış olduğu 'Bağımlılıkları Sporla Yeniyorum' projesinin açılışına katılan Çayeli Kaymakamı Sayın Mehmet Öztürk bey,  Çayeli Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı Çiftçi bey, Çayeli Ak Parti İlçe Başkanı Sayın İshâk Karahan bey, Çayeli Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Küçükislamoğlu bey, Rize İl Dernekler Müdürü Sayın Yaşar Yıldız bey, Çayeli İlçe Emniyet Müdürü Sayın Adil Metin Bey, Çayeli İlçe Gençlik Spor Müdürü Muhammet Yılmaz bey, Çayeli Ticaret Odası Başkanı Mehmet Ali Mert bey, Çayeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Sayın Hüseyin Öztürk bey,   Çayeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Osman Sarıoğlu bey, İlçemiz esnaflarından Sayın Ercan Koçal bey, Sayın Balıkçı Mehmet Yazıcı beye ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" denildi.


 

Editör: HABER MERKEZİ