Rize 1.Amatör Ligi B Grubunda Bal Ligi parolasıyla Play-Off mücadelesi veren Çayeli Gençlerbirliği yeni hocası İsmail Payal ile çıktığı ilk maçta kendisi gibi Play Off mücadelesi veren Fındıklıspor’u oldukça çekişmeli geçen maçta Macit’in attığı golle 1-0 ile geçerek avantaj sağlamayı bildi.

Maçın ilk yarısında iki takımında gol pozisyonuna girmekte zorlandığı maçta Çayeli temsilcisi Gençlerbirliği ikinci yarıya daha istekli ve hızlı başlayan ekip oldu. Yapılan oyuncu değişiklikleri ile oyunun hakimiyetini eline alan Çayeli Gençlerbirliği aradığı golü  60. Dakikada  takımın tecrübeli ismi Macit’in kafa vuruşuyla bulurken, yeni hoca İsmail Payal  çıktığı ilk maçta galibiyetle tanışarak güven verdi. Bu konuda Çayeli Gençlerbirliği yönetiminin Ardeşenspor mağlubiyeti sonrası tecrübeli isim olan İsmail Payal’ı göreve getirme konusunda ne kadar doğru bir karar verdiğini görmüş olduk.

Alınan bu sonuçla Çayeli Gençlerbirliği B grubunda puanını 32 yaparken , Fındıklıspor 29 puanda kaldı. B grubunda hafta sonu müsabakalarında Çayeli Gençlerbirliği 20 Ocak Cumartesi saat 11.00 de Çayeli Şehir Stadı’nda Madenli Belediyespor ile karşılaşırken , Fındıklıspor haftayı Bay olarak geçirecek.

Maç sonrası görüşlerini aldığımız  Çayeli Gençlerbirliği Yön.Krl Üyesi Abdul Kerim Sarı ise ‘ Sezon başı BAL ligi hedefiyle çıktığımız yolda önümüzdeki önemli bir engel olan Fındıklıspor maçını 3 puanla atlatmanın sevincini yaşıyoruz. Bilindiği gibi geçen hafta sonu kazanabileceğimiz bir maçta Ardeşenspor’a yenilmiştik. O maç sonrası takımın başına İsmail PAYAL hocamızı getirmenin en doğru tercih olacağını yönetim olarak karar aldık ve nitekim de şartlarda hocamızla anlaşarak takımımızı tecrübeli hocamıza teslim ettik. Fındıklıspor maçında da bunun ne kadar doğru karar olduğunu gördük. Önümüzde play of öncesi 6 maç daha bulunuyor bunların 5’ini Çayeli’nde  oynayıp 1’inde Ardeşen’de Pirinçlik deplasmanına gideceğiz. Bu avantajımızı iyi kullanıp play ofta Çayeli’ni temsil etmek istiyoruz. Bu amaç için de hocamızın istediği noktalara transfer çalışmalarımız devam edecektir. Bu yolda Çayelili futbol sever dostlarımızı yanımızda olmaya davet ediyoruz’ dedi.

(Bülten)

 

Editör: HABER MERKEZİ