58 MAÇTA 47 GOL

Çaykur Rizespor'a bonservisi ile verilmesi üzerine Milliyet gazetesinin Galatasaray yazarı Halil Özer, 'Hata yapıldı, geleceğin en önemli golcülerinden biri satıldı' diye açıklama yaptı. Çağrı Yarkın henüz 19 yaşında ve Galatasaray'ın son iki Paf ligi şampiyonluğuna ulaşmasında en önemli rolü oynadı, çıktığı 58 maçta 47 gol attı. 19 yaş altı milli takımlarda tam 33 kez forma giyerek kalitesini genç yaşta herkese kanıtladı. 

CİMBOM KEŞFETTİ

Beden eğitimi öğretmeni bir anne ile futbolcu bir babadan dünyaya gelen Çağrı Yarkın, aildeki diğer büyüklerinin izinden gitti ve futbolu seçti. Salihli Belediyespor’da yetişti, 14 yaşında Galatasaray tarafından keşfedildi. O günden beri Galatasaray’ın altyapı takımlarında basamakları birer birer tırmanan Çağrı Yarkın, fizik kapasitesi ve gol yollarındaki yeteneği ile dikkati çekti ve geçen sezon A takım kadrosuna alındı. 

TEREDDÜT YOK

Futbolculuk benim genlerimde var' diyen genç oyuncu, 'Babam da çok iyi futbolcuydu ama o iş hayatını seçti. Rizespor'a gelirken hiç tereddüt etmedim. Bu yönetime, teknik heyete güvendim çünkü kurulan bu kadro ile gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edeceğimize inandım. Forvette çok önemli isimlerle rekabet edeceğim. Gerekli tecrübeyi kazanıp formayı sırtıma geçireceğimden şüphem yok' dedi. (Karadeniz)

Editör: HABER MERKEZİ