Ç.Rizespor kulüp başkanı Metin Kalkavan 2008 yılında adı şike olaylarına karışan bazı oyuncular konusunda “ Biz den istenilen belge ve bilgileri vermeye hazırız, kim ne suç işlediyse cezasını çekecek” dedi.

Ç.Rizespor kulüp başkanı Metin Kalkavan Rizespor tesislerinde kahvaltılı basın toplantısında şike olaylarına karışan her kim ise cezasını çekmeli diyerek” 2008 yılında bizim de ismimiz geçiyor. Bizden ne belge bilgi isterinse vereceğiz. Herkes aldığı paranın hakkını vermeli başka yerlere tezgâh açanlar cezalarını çekecek, bizim kulüpte de varsa her türlü adalete desteğe hazırız” dedi.

HEDEFTEN UZAK KALDIK

Mehmet Şansal in Bank Asya liginde çalışmadığını söyleyen başkan Metin Kalkavan” İsmi olmayan ancak tecrübeli bir teknik adamdı, onun döneminde aldığımız sonuçlar ortada, Ümit Kayıhan in ismi var, bu dönemde de aldığımız sonuçlar ortada, tepki almamasını ismine bağlıyorum, başarılı sonuçlar aldığımız söylenemez, bizim hedefimiz bu değildi” dedi.

DEĞERLENDİRME SEZON SONU

Ç.Rizespor kulüp başkanı Metin Kalkavan şimdi değerlendirme yapmanın doğru olmayacağını söyleyerek” Elbette hatalarımız oldu, hatalarımızı kabul ediyoruz, birçok şeye keşke diyorum. Biz islediğimiz sonuçları alamadık, başarılı değiliz, ekonomik olarak ciddi bir yükümüz vardı.  Takımın maliyeti başarı getirmedi, bunun analizini sezon sonunda yapacağız. Şu ün erken” dedi.

PRENSİPLERİMİZ VAR

Son 1,5 yılda 5 hoca ile çalıştıklarını söyleyen başkan Metin Kalkavan ”Bizim böyle bir prensibimiz yok, istikrarlı bir teknik adam istiyoruz, yüksek beklentilerimiz olan birçok futbolcudan beklentilerimizin karşılığını alamadık. Elbette bunlar bizim için sıkıntı oldu., hedeflediğimiz şampiyonluk gelecek yıla kaldı. Rizespor asla hedefsiz olamaz. Elbette hedefimiz olacak” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ