Dilek ASLAN 

Ç.Rizespor kulüp başkanı Kadir Çakır son günlerde gelişen istifalarla ilgili “ Kendilerinin bize emeği var. Emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Ama bizim asıl görevimiz yeniden süper lige dönmek” dedi.

Ç.Rizespor kulüp başkanı Kadir Çakır son günlerde kulüp yönetiminde ki çatlaklarla ilgili yaptığı açıklamada” Yönetim olarak yaptığımız hatalar vardı. Bunu süper ligden düşerek gördük. Biz görevimizin başındayız. Rizespor süper lige mutlaka dönecektir. Bunun için çalışmalarımız var” dedi. 

1,5 YIL DAHA GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Ç.Rizespor kulüp başkanı Kadir Çakır yönetimden ayrılan yöneticiler için ise” Kendilerinin kulübe hizmetleri vardır. Hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Yönetimde kalan arkadaşlarım ile birlikte biz mücadelemizi 1,5 yıl daha sürdüreceğiz. Şu an transfer çalışmalarımız sürüyor. Bu takım yeniden süper lige çıkacaktır” dedi. 

TRANSFERDE HATA YAPMAYACAĞIZ

Ç.Rizespor kulüp başkanı Kadir Çakır transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyerek” Hocamızın isteği doğrultusunda yaptığımız transferler var biz kolej takımı yaratmak istiyoruz. Sütten ağzımız yandı. Artık kaliteli ve mücadeleyi seven oyuncular alıyoruz. Son olarak Giresunspor dan 21 yaşında ki Emrah Kol ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Editör: HABER MERKEZİ