Turkcell Süper Lig'de Konyaspor ile sahasında 2–2 berabere kalan Çaykur Rizespor'da, kulüp futbol şube sorumlusu Yusuf Turanlı, alınan beraberlik ile bütün kredilerini tükettiklerini söyledi.

Turanlı, sözün bittiği yerde olduklarını belirterek, ''Konyaspor karşısında mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Fakat istediğimiz galibiyeti alamadık. Konyaspor maçında aldığımız beraberlik ile bütün kredilerimizi tükettik. Artık kalan 5 maçımızda en az 4 galibiyet almak zorundayız. Aksi bir sonuç bizim için büyük hüsran olur'' dedi.

Kalan 5 haftada herkesin özverili bir şekilde mücadelesine devam edeceğini ifade eden Turanlı, ''Taraftarımız çok üzgün. Beş yıldır ligde kalma yarışı veren bir takımı izliyorlar ve tepki göstermekte çok haklılar. Bu takımı bu hale biz getirdiysek, biz düzelteceğiz. Sadece herkesin aynı özveriyi göstermesini istiyoruz'' diye konuştu.

Turanlı, kadro dışı bıraktıkları Altan'ın kabul edilemez bir davranış gösterdiğini, bir takımın kaptanı pozisyonunda olan bir kişinin taraftar ile diyaloga giremeyeceğini, hocası ile tartışamayacağını sözlerine ekledi.
 
Pazar53
Editör: HABER MERKEZİ