AK Parti Rize Milletvekili Lütfü Çırakoğlu’na sıkıntılarını aktaran Pazarspor Başkanı Mustafa Taşkın’ın, kulübe destek beklediklerini söylerken kullandığı, 'Pazarspor'a, siyasetin; kıyısından köşesinden hiç bir desteği olmadığı’ yönündeki ifadeleri ortamı gerdi.

32670
Başkan Taşkın’a cevap veren Vekil Çırakoğlu, “Pazarspor’un konumu ve misyonunu çok iyi bilenlerden birisi de benim. Bu anlamda her türlü desteği vermek de boynumuzun borcudur. Ancak, hükümetimin 'kıyısından, köşesinden hiçbir destek vermediği' gibi bir ifade beni fazlasıyla üzmüştür” şeklinde konuştu.

Pazarspor Başkanı Taşkın, Pazarspor’un Hopa’dan Rize’ye kadar bütün gençlerin umudu olduğunu belirterek, bu takımın kümeye düşmesinin herkesin içini acıtacağını ve bu anlamda da her kesimden destek beklediklerini vurgulamak anlamında konuştuğunu söyledi.

32671

Tartışmaya katılan Pazar Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise, “Sportif başarısızlıkların; kurumsal başarısızlıklarla karıştırılmaması lazım. Pazarspor’un, sportif alanda ciddi bir başarısızlığı var. Bu kısa vadeli ve yönetimin sorumluluğunda olan bir konudur.” dedi.

Tartışmanın uzaması üzerine Rize Milletvekili Lütfü Çırakoğlu, AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız’dan; 2002 yılından sonra, Pazar’a, sportif anlamda yapılan yatırımların listesini çıkarmasını istedi. Çırakoğlu, ardından da Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz’ı telefonla arayarak; yapılan ve yapılmakta olan çalışmalarla ilgili dokümanları istedi.

32672

İşte, İstanbul Teknik Üniversitesi’nin (İTÜ) Pazarlı Rektörü Muhammed Şahin ile Pazarspor Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu Pazarspor Kızkulesi Tesisleri’ndeki toplantıda yaşanan tartışmanın detayları:

KAYNAK:PAZAR53


Editör: HABER MERKEZİ