Çayelinin Senoz deresinin en yukarda ki köyü olan Başköy bugünlerde istanbulda yapılan geleneksel Senoz Deresi Futbol turnuvasında rakıplerini bir bir dize getirerek yarı fınal oynamaya hak kazandı…

Bu haberi Çayhaber sayfalarına taşımamızda ki sebebi okuyucularımız düşünebilirler. Başköye o güzelim şirin ve sıcak kanlı insanların yaşadığı köye giderseniz orada göreceğiniz misafirperverliği ve doğanın insanı rahatlatan seyir zevkini görmeniz mümkün olacaktır. Bu küçük köyün gençleri İstanbul’da komşuluk ilişkilerini taze ve diri tutarak neler yapabileceklerini, iş dünyalarıyla,sosyal ve kültürel faaliyetleriyle göstererek her kese örnek olmaktalar. Senoz turnuvası başladığı zaman Başköy gençlerine şans vermeyenler artık onların ne kadar kararlı olduklarını sanırız yarı finale çıkarak anlamışlardır.

İsmail Akdağ antrenörlüğünde turnuvaya katılan Başköylü gençlerin tek beklentisi büyüklerinin onları maddi ve manevi olarak desteklemeleri…Biz de Çayhaber ailesi olarak Başköylülere ve onların gençlerine başarılar diliyoruz ve tüm Başköylüleri Pazar akşamı İstanbul Yeni Sahra mahallesinde ki yarı final maçına bekliyoruz….

Editör: HABER MERKEZİ