Başbakan Erdoğan ve beraberindekileri  Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Teknik Direktör Şenol Güneş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.

Daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri bahçesine geçen heyet burada Ziraat Türkiye Kupası ve TB2L şampiyonluk kupası önünde basın mensuplarına görüntü ve fotoğraf verdiler.

Başkan Sadri Şener, Başbakan Erdoğan’a özel işlemeli tabak, Teknik DirektörŞenol Güneş ise Trabzonspor forması, kendi ve oyuncuların imzaladığı top hediye etti. Başkan Şener ayrıca Başbakan Erdoğan’a Trabzonsporlu torunu Ahmet Akif Albayrak’a verilmek üzere Trabzonspor genç üye kartı takdim etti.

BaşkanSadri Şener ayrıca Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’e de üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor formaları hediye etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Trabzonspor Kulübü şeref defterini imzaladı. Başbakan Erdoğan kulüp şeref defterine kendi imzasıyla şu ifadeleri yazdı: “Bir dizi açılışları yapmak için geldiğim Trabzon’da Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonsporumuz’un da tesislerini ziyaret ettim. Birlik ve beraberliklerin daim olmasını, başarılarının artarak devamını diliyorum.”

Başbakan Erdoğan ve beraberindekiler daha sonra tesisler bahçesinde akşam yemeği yediler.

Editör: HABER MERKEZİ