Bölgesel Amatör Ligi’nde bu yıl Rize’yi temsil edecek olan 4 takımın başkanları Çayelispor Başkanı Yusuf Ziya Şerifoğlu, Çamlıhemşinspor Başkanı Mustafa Çamanka, İl Özel İdarespor Başkanı Ümit Hüseyin Sarı ve Salarhaspor Başkanı Bünyamin Aslan’ın katılımı ile yeni sezon öncesi değerlendirme toplantısı yapıldı.

Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Çelik başkanlığında, Çamlıhemşinspor’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı öncesi Çamlihemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu misafirleri makamında kabul etti. Başkan Haşimoğlu yeni sezon öncesi takımlara başarılar diledi.

Daha sonra Çamlıhemşin Yamantürk Öğretmenevi’nde bir araya gelen kulüp başkanları kulüplerin menfaatleri doğrultusunda belirlenen konularda ortak hareket etme kararı aldıklarını dile getirdiler.

Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Çelik toplantı sonrası yaptığı açıklamada “bu sezon BAL liginde ilimizi temsil edecek takım sayımız arttı. Bu vesileyle takımlarımızla bir araya gelmek istedik. Bizleri ağırlayan, Çamhihemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu beye, Çamlıhemşinspor Başkanı Mustafa Çamanka beye ve davetimize icabet eden kulüp başkanlarımıza çok teşekkür ederim. Toplantımız çok verimli oldu. Bundan sonrada bu şekle bir araya gelip başkanlarımızla istişare edeceğiz. Bundan sonrası için kulüplerimizin ortak menfaatleri doğrultunda hareket etmeyi planlıyoruz. Rize Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak tüm takımlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.


 

Editör: HABER MERKEZİ