Rize Sportif A.Ş. Başkanı Şadan Kalkavan, Mayıs ayında yapılacak olan genel kurulda Fenerbahçe kulüp başkanlığına aday olabileceğini belirterek, bu nedenle Rizespor Kulübü Derneği'nin başkanlığı görevini almadığını açıkladı.

Bölgesel bir gazetenin sorularını yanıtlayan Kalkavan, 'Ben şu an Rize Sportif A.Ş.'nin başkanıyım. Rizespor Kulübü Derneği Başkanı ise Halim Mete'dir. Rizespor Derneği başkanlığını almamamın yegane sebebi, Fenerbahçe'dir. Çünkü Fenerbahçe'nin başkanlığına adaylık için çalışıyorum. Eğer Rizespor'un başkanı olsaydım, Fenerbahçe başkanlığına aday olamazdım. Mayıs ayında yapılacak olan genel kuruldan önce adaylığımı açıklayacağım. Şu anda da Rizespor için üstlenmiş olduğumuz görevi en iyi şekilde yerine getirmenin çabası içindeyiz' diye konuştu. 

Fenerbahçe camiasının yakından tanıdığı Kalkavan, 'Gerekli desteği görürsem aday olacağım. Bunu resmen seçime 1 ay kala, yani Nisan ayı içinde açıklayacağım. Çok büyük baskı var. Eğer aday olmam gerekiyorsa ve Fenerbahçe camiası için hayırlı olacaksa aday olurum. Ama bizim ağzımızdan çıkan bir niyette bile geri dönüş olmaz. Bu da böyle bilinsin' dedi. (Hürriyet)


Editör: HABER MERKEZİ