Tam kadro olarak Antep e hareket eden yeşil mavililerin teknik direktörü Ümit Kayıhan sakat ve cezalı oyuncuları bulunmadığını söyleyerek” Şu an eksiğimiz yok, ligde ki çıkışımızı sürdürmemiz için Antep belediyesini yenmek zorundayız, Hafta boyu iyi çalıştık ve rakibi iyi analız ettik, oynadığımız 6 karşılaşmada mağlubiyetimiz yok, serimize devam etmek istiyoruz” dedi.

ANTEP ZOR DEPLASMAN

Ligde kolay maç olmadığını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan hiçbir takım yenilmek istemez diyerek” Ligin alt sıralarında olan da 11 kişi oynuyor, üst sıralara olan da, zor dediğimiz maçlar oldu, bu maçta onlardan biri, önceki hafta Giresun u farklı mağlup ettiler, zor bir maç olacağını biliyoruz.  Kazanmak için Antep e gidiyoruz. Ligde ki serilerimize devam edeceğiz” dedi.

TAKIMA GÜVENİYORUM


Ligde iyi bir seri yakaladıklarını söyleyen teknik direktör Ümit Kayıhan takımın iyi mücadele ettiğini söyleyerek” Oyuncularımın her yere basması ve rakipten topu olmak için mücadelesi beni mutlu ediyor. Hırslı ve azimli bir takımım var, iyi futbol oynamadığımız maçlarda bile bu mücadeleyi gördüm, Antep karşısında mutlak galibiyeti düşünüyoruz. Antep belediyesinden alacağımız galibiyet le kendi evimizde oynayacağımız 2 maç bizi zirveye taşıyacak” dedi.
Editör: HABER MERKEZİ