Ligde ve Kupada üst üste karşı karşıya gelecek olan Rizespor ile Galatasaray ligin 28 haftasında ilk rövanşlarını Türk Telekom Arena da yaptıktan sonra hafta içi Didi stadında yine karşı karşıya gelecekler.

Süper ligin ikinci yarısında 10 karşılaşmada bir galibiyet 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 5 puan toplayan Yeşil Mavililer Türkiye Ziraat Kupasında çeyrek finale kadar yükselme başarısı gösterirken lig sıralamasında ise 14 üncü sıraya kadar indiler. Cumartesi günü İstanbul Türk Telekom Arena stadında saat 17 de Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Atmacalar önümüzde ki hafta içi Galatasaray ile kupa maçında ikinci randevuya Rize ”de çıkacaklar.

 Rize puanla dönmek istiyor

Ligin ilk yarısında Rize “de oynanan karşılaşmada Galatasaray’ı son dakika golleri ile 4-3 yenen Yeşil mavililer Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun istifasına neden olmuşlardı. Yeniden çıkış yakalamak isteyen Rizespor bu karşılaşmadan alacağı sonuç sonrası hafta içinde yine aynı takım ile Türkiye Ziraat Kupası yarı final maçı için Rize “de karşı karşıya gelecekler. Prova maçı niteliği taşıyacak olan bu karşılaşmadan Rizespor puan veya puanlarla dönme arzusunda.

Editör: HABER MERKEZİ