DENİZBANK, Çaykur Rizespor Bonus Card’ı taraftarların kullanımına sundu. Bonus Card ‘ın tüm özelliklerini taşıyan Çaykur Rizespor Bonus’la taraftar bir çok kampanyalardan ve indirimlerden faydalanırken aynı zamanda kulüplerinin gelirlerine de katkıda bulunacak.

 

Denizbank’ın Çaykur Rizespor için hazırladığı Yesun oni Bonus’i adı altındaki Çaykur Rizespor Bonus Kredi Kartı, Rize-Giresun Maçı öncesi düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım törenine Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ile Rizespor ve Denizbank yöneticileri katıldı. Başkan Metin Kalkavan, artık herkesin bir Yesun oni Bonus’i sloganıyla Çaykur Rizespor Bonus kartı olacağını belirterek bu kartın diğer tüm kartlar gibi avantajlarının yanı sıra Çaykur Rizespor’a da katkı sağlayacağını söyledi. Rize ve diğer şehirlerde yaşayan Rizelilerin Çaykur Rizespor’a sahip çıkma adına Çaykur Rizespor Bonus Kredi kartı almasını isteyen Kalkavan, “Herkes kredi kartı kullanıyor. Bir kredi kartı varsa onun yanında bir de Çaykur Rizespor Bonus kartı olsun.” dedi.

 

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ise Türkiye’nin güzide kulüplerinden biri olan Çaykur Rizespor’la işbirliği yapmaktan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek “Kulüplerimiz vasıtasıyla Türkiye’de spor’un gelişmesine katkıda bulunmak bizlere onur veriyor. Çaykur Rizespor Bonus kredi kartı ile taraftarlar hem kendilerine özel birçok avantajdan yaralanacak hem de alışverişte Çaykur Rizespor’a katkıda bulunacaklar. 2 yılda 35 bin Çaykur Rizespor Bonus kartı sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Bu proje ile Çaykur Rizespor’a 500 Bin Tl dolayında katkı sağlanmasını öngörüyoruz.” dedi.

 

Kart alana 10 TL hoş geldin Bonus’u

 

Ateş, Bonsu kartla ilk yıl kart ücreti ödenmeyeceğini ayrıca kart sahiplerine 10 TL hoş geldin Bonus’u hediye edileceğini ifade etti.    

 
Editör: HABER MERKEZİ