Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, ligin 28. Haftasında evinde ağırladıkları ve 2-1'lik skorla galip ayrıldıkları Kartalspor maçı ile ligde az da olsa nefes aldıklarını söyledi.

Kalkavan, yaptığı açıklamada, lige iyi bir giriş yaptıklarını ancak ilerleyen haftalarda hedefin çok uzağında kaldıklarını belirterek, sportif başarı gelmeyince ekonomik başarıların anlam ifade etmediğini söyledi. Kalkavan, ''Ekonomik anlamda çok ciddi atılımlar yaptık. Ancak puan cetvelindeki durumumuzu gördüğümüzde bunun o kadar da anlam ifade etmediğini görüyoruz. Çünkü futbolda her şeyi saha da alınan skorlar belirliyor.'' dedi.

Futbolda şike iddialarına yönelik açılan soruşturmalar kapsamında yeşil - mavili ekibin de adının geçmesini değerlendiren Kalkavan, ''Eğer ki takımımızda bu iddialara adı karışmış kişiler varsa gereken cezaları çekecektir. Bizden istenilen belge ve bilgileri vermeye hazırız. Bu iddialara karışmış kişiler tespit edilirse bu kişileri kendi elimizle teslim ederiz.'' diye konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ