Zinciri Akhisar’da Kırdık

Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Oğuz Aydın geride kalan haftalarda telafisi olmayan maçlara çıkacaklarını söyledi. Oğuz Aydın geçen hafta çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve deplasmanlardaki kazanamama stresini yendiklerini belirterek: “Akhisar Belediye maçında takım olarak iyi bir futbol ortaya koyduk. Biz kendi sahamızdaki maçlara çok iyi konsantre olurken deplasmanlardaki maçlarda istediğimiz oyunu sahaya yansıtamıyorduk. Ancak Akhisar maçı böyle olmadı. Net skorla kazandık ve zirve yarışındaki iddiamızı güçlü bir şekilde devam ettirdik” dedi.

5 Galibiyet Şart

Süre daraldıkça maçların öneminin arttığını ve ligde kolay ya da zor maç gibi bir ayrımın kalmadığını söyleyen Oğuz Aydın: “Bu hafta Altay ile oynayacağız. Kağıt üzerinde zor ya da kolay diyebileceğiniz maçlar yok. Bu ligde her takım her takımı yenebiliyor ve çok enteresan bir lig yaşıyoruz. Biz rakiplerinden ne yaptığından çok bizim ne yaptığımız ile ilgileniyoruz. Geride 7 hafta kaldı. Hedefimiz en az 5 galibiyet. 58 puanın bizi özlenen şampiyonluğa ulaştıracağını ümit ediyoruz. Ligde bu noktaya kadar geldik. Bir BAY haftamız var, ilk yarıda bizim için dezavantaj olmamıştı, 2. yarıda da böyle olsun istiyoruz” diye konuştu.

Büyük Mücadele Var

Altay maçının önemine vurgu yapan Aydın şunları söyledi: “Rakibimizin konumu rahat değil. 1-2 maç kaybeden takım ilerleyen haftalarda sıkıntı yaşayabiliyor. Üst sıralarda olduğu gibi alt sıralarda da düşmeme adına büyük mücadele var. Altay maçı bizim için zor bir maç olacak. Ancak iç sahada iyi oynuyoruz. Taraftar desteği yanımızda olacak. Son haftalarda aldığımız sonuçların verdiği moral ve motivasyonla bu maçta sorun yaşamak istemiyoruz. Dış sahada takımlar 1 puana razı oynadığı için bundan önce sorun yaşıyorduk, bunu iç sahada daha rahat çözüyoruz. Altay maçı da böyle bir maç olsun istiyoruz” dedi. 

TAKA

Editör: HABER MERKEZİ