Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır, Turkcell Süper Lig yarışında rakiplerinin önünde yer alabilmeleri için deplasman maçlarını da kazanmaları gerektiğini söyledi.

Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk üç haftasında iyi bir grafik yakaladıklarını belirterek, ''İlk üç haftada aldığımız 7 puan hem bizim, hem futbolcuların hem de taraftarın var olan inancını daha da artırdı. Şimdi yakaladığımız bu hava ile deplasmanda oynayacağımız Boluspor maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz'' dedi.

Bank Asya 1. Lig'de kendilerini misafir olarak gördüklerini ifade eden Çakır, ''Fakat yeniden Turkcell Süper Lig'e yükselebilmek adına deplasman maçları çok önemli. Turkcell Süper Lig'e yükselme yarışında rakiplerimizin önünde yer almak istiyorsak, deplasman maçlarını da kazanmak zorundayız. Futbolcularımızın ve teknik heyetimizin başarıyı yakalayacağına inanıyoruz. Çaykur Rizespor, her geçen hafta futbolu ile adından daha çok söz ettirecek, lig sonunda hak ettiği yerde olacaktır'' diye konuştu. (habertürk)


Editör: HABER MERKEZİ