Ağıralioğlu’na ziyaretinde İYİ Parti Türk Dünyası ve Dış Türklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Habib Suiçmez, İYİ Parti Rize İl Başkanı Avukat Ayşegül Özyanık, İYİ Parti Çayeli İlçe Başkanı Selman Kalyoncu ve partililer eşlik etti.

Bir süredir Rize’de ziyaretlerde bulunan Ağıralioğlu Çayeli’nde bir çay ocağında vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşları dinleyen Ağıralioğlu, siyaset kirletildi. Artık vatandaş siyasetçiye güveni kalmadı. Siyasetçinin gözüne bakarak artık anlıyor. Ülkede düzen torpil düzeni haline geldi. Anklara’da adamı olan işini yapıyor. Çocuk işe girecek torpil, tayin olacak torpil. Artık bu düzen bitmelidir. Medeni ülkelerde ihtiyaçlar için vatandaşlar torpil aramıyor. Aradaki mekanizma devlet olmalıdır. 

Ağıralioğlu, “Cumhurbaşkanı sizlerden yetki istedi verdiniz, daha sonra bu oy az oldu dedi, siz daha fazlasını verdiniz. En son olarak, sistem sorunu var dedi bu sefer bana bütün yetkiyi verin ülkeyi dümdüz edeceğim dedi. İssizliği, faizi, terörü bitireceğim, dedi. Sizlerde yine yetki verdiniz. Hiçbir şey değişmedi, eskisinden kötü olduk. Eğer Cumhurbaşkanı bu dediklerini yapmış olsaydı bizde onun yedi ceddine dua ederdik” dedi.

Daha sonra Ağıralioğlu İYİ Parti Çayeli İlçe Başkan Yardımcısı Cemal Öztürk’ün oğlunun düğününe katıldıktan sonra Çayeli’nden ayrıldı.


 

Editör: HABER MERKEZİ