Rize’nin üç milletvekili olarak seçilen Hayati Yazıcı, Hasan Karal ve Nusret Bayraktar; Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) kesin sonuçları açıklamasının ardından muhtemelen önümüzdeki hafta TBMM’nin 24. dönem milletvekilliği için yemin edecekler.

Demokrasinin hasat zamanı

“Seçimler, demokrasinin hasat zamanlarıdır” diyen Hayati Yazıcı, özelde Rize’de, genelde Türkiye’de halkın istikrardan yana tercihini yaptığını belirterek, kendilerine güvenen Rizeli hemşehrilerine teşekkür etti.

Seçimlerin demokrasi adına bir şölen havasında geçtiğini kaydeden Nusret Bayraktar, üçüncü kez milletvekili seçildiğini belirterek, “Daha önce iki kez İstanbul milletvekili olarak seçilmiştim. Memleketim olan Rize’den seçilmiş olmak beni ayrıca mutlu etmiştir” dedi.

Karal, mazbatasını kızının elinden aldı

Törene eşi ve kızı ile birlikte gelen Hasan Karal’ın mazbatasını kızı aldı. Seçim öncesi yoğun bir tempoyla çalıştıkları için ailesini ihmal ettiğini söyleyen Karal’ın mazbatasını küçük kızı alıp babasına verdi.

Milletvekili mazbatasını kızının elinden alan Hasan Karal, “Hemşehrilerimizin güvenine layık olmaya çalışacağız. Başta teşkilatım olmak üzere bütün Rizeli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

ajansrize.net 

mazbata_toren1

mazbata_toren2

Bakan Yazıcı'yı Adliye girişinde partililer karşıladı

mazbata_toren3

İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Levent Usta, seçimlerin demokrasinin gereği olduğunu vurguladı

mazbata_toren4

mazbata_toren5

Bayraktar, 3. kez milletvekili seçildi

mazbata_toren6
Editör: HABER MERKEZİ