Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel merkezİ tarafından görevden alınan Üsküdar MHP ilçe teşkilatına Çayelili hemşerimiz Habib Suiçmez atandı.

Üsküdar MHP ilçe başkanlığına atanan Habib Suiçmez Ataşehir ilçe yönetiminde bulunmuş ve geçen dönem Ali Şanalmış'ın yönetiminde de görev almıştı.

Ayrıca, Çayeli Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Cihan Suiçmez’nde kardeşi olan Habib Suiçmez, daha öncesinde bir süre Avrupa teşkilatlarında da görev yapmıştı.Ticaretle uğraşan  Suiçmez şunda okul kantin işletmeciliği yapmaktadır.

İLÇE BAŞKANLIKLARINA ATAMALAR YAPILDI
Kadıköy, Üsküdar, Sarıyer, Kağıthane, İlçe Başkanlıklarına atamalar yapıldı.  Milliyetçi Hareket Partisi tüzüğünün 52. ve 54. maddeleri kapsamında MYK ve Başkanlık Divanı tarafından yine tüzüğün 34. maddeleri uyarınca İlçe Yönetim Kurulu’nun teşkiline karar verilmiş olmakla Kadıköy İlçe Başkanlığı’na Zeki Cemal Çeliker, Üsküdar İlçe Başkanlığı’na Habib Suiçmez, Sarıyer İlçe Başkanlığı’na Verda Yiğit, Kağıthane İlçe Başkanlığı’na Mustafa Elma atanmışlardır.

İl Başkanlığında yapılan görev teslim programına dört İlçe Başkanı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katılmış olup, İstanbul İl Başkanı İhsan Barutçu yapmış olduğu konuşmasında, İlçe Başkan ve yöneticilere görevlerinin hayırlı olmasını dilerken, yeni İlçe Başkan ve yöneticilerimizin temsil ettiği ve taşıdığı sorumluluğun büyük olduğunu, bu sorumluluğun gerekliliklerinin İlçe, İl ve Genel Merkez çizgisinde ve çalışma disiplini içerisinde sürmesi gerektiğini, hedefin partimizi iktidar yolunda başarıya taşımak olduğu, programlı çalışmaların her ilçede düzenli olarak yapılarak başarıya ulaşılacağı dile getirdi.

Konuşma sonrası yetki ve görev dosyaları İlçe Başkanları’na sunularak atama programı tamamlandı.

HABİB SUİCMEZ KİMDİR?

1973 Rize Çayeli doğumlu. İlk-orta-lise tahsilini Çayeli’nde tamamladı. Antalya turizm otelcilik yüksek okulunu tamamladı. 1994 senesinde Almanya ya gitti. 1994–1998 yılları arasında Almanya-Biberah Ülkü Ocakları başkanlığı yapmıştır. 1998–2004 yılları arasında Avrupa Türk Federasyonu Genel Sekreter Yardımcılığı yaptı. Evli 3 çocuk babası.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ