AK Parti Trabzon Milletvekili Aday adayı Salih Cora, dün Yomra, Maçka, Araklı Belediye Başkanları’yla yapılan toplantının ardından Çaykara’da teşkilatla buluştu. Başbakan’ın gençlere verdiği önem çerçevesinde yola çıktığını kaydeden Cora,”Gençler Türkiye’yi daha ileriye taşıyacaktır” dedi. 

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Salih Cora, dün Yomra, Maçka, Araklı belediye başkanı ile toplantı yaptıktan sonra Çaykara’ya gitti. İl Yönetimi’nin toplantısına katılan Cora akşam saatlerinde diğer aday adayları ile İl teşkilatının toplantısına katıldı. 
Cora, İlçe teşkilatlarını ziyaretlerinden oldukça memnun olduklarını belirterek, 'Teşkilatın içinden geldiğimiz için bizi kucaklıyorlar, bize, ‘siz teşkilata emek verdiniz, taban verdiniz, biz de sizi destekliyoruz’ diyorlar. Genel itibarla kadın kolları ve gençlik kollarının da bize önemli ölçüde teveccühü var. Genç aday olmamız hasabiyle hemen hemen bütün ilçelerdeki gençlik kollarının bize güveni tam, bu da bizi hem onurlandırıyor, hem de gururlandırıyor' diye konuştu. 
Cora, ilçe teşkilatlarını ziyaretlerden olumlu izlenim edindiklerinin altını da çizerek, teşkilatlara aday adaylığı gerekçeleri hakkında bilgi verdiklerini ve söyledi. Cora, 'Başbakanımızın gençlere verdiği önemi ve katıldığı toplantılarda verdiği mesajlar bizleri cesaretlendirmiştir, biz de bunu teşkilatlarla paylaştığımızda bize, ‘sizin gibi gençlere ve genç enerjiye bu ülkenin ihtiyacı var. Artık gençlere yer vermenin zamanı gelmiştir. Gençler gelmeli ki Türkiye daha ilerilere taşınsın, daha rahat koşsun’ diyorlar. Bu da bizi oldukça olumlu yönde motive ediyor’ ifadelerini kullandı.

Editör: HABER MERKEZİ