29 Mart yerel seçimleri hazırlıkları kapsamında siyasi partilerde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Demokrat Parti Çayeli ilçe başkanlığıca bu kapsamda mevcut muhtarlar ve muhtar adayları ile partililerin katıldığı yemekli toplantı organize edildi.

Çayeli Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde gerçekleşen yemekli toplantıya Demokrat Parti Çayeli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sözer, Demokrat Parti Çayeli İlçe Başkanı Selman Kalyoncu, İlçeye bağlı mahalle muhtarları ve muhtar adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Belediye başkan adaylık sürecinden bahseden ilçe başkanı Kalyoncu, Çayeli şartlarında siyaset yapmanın zor olduğunu ifade etti. Kalyoncu, “Maalesef bugünkü siyasetin geldiği nokta insanlarımız birilerinin arkasına sığınıp siyaset yapmak istiyor. Ben buna karşıyım, insanlar hizmete talip olurlar, kendi yüreğini ortaya koyarlar” dedi.

Çayeli’nde bulunan eksikliklerden ve yapılan yanlış harcamalardan bahseden DP Çayeli belediye başkan adayı Sözer, göreve geldiğinde yapacağı projeleri anlatıp, muhtarların sıkıntılarını dinleyip not aldı. Sözer, “Çayeli’nde kutuplaşan bir siyaset var. Bununda önünü biz açmak istiyoruz.” Dedi.

 


 


Editör: HABER MERKEZİ