Koray Aydın Sürmene ziyaretinde” Kimse sahil yolunu üstlenmesin, Sahil yolu Mesut Yılmaz döneminde parça, parça ihale edildi, bu işin mimarı Mesut Yılmaz dır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon milletvekili adayı Koray Aydın seçim çalışmalarına Sürmene ilçesinde devam etti. Aydın’ın sürmene programına eski sürmene belediye başkanı Cemalettin Aksoy, MHP ilçe başkanı Hamit Küçükali, Köprübaşı ilçe başkanı İrfan Demirci, Oylum belediye başkanı Erdal Akduman, TÜRKAV Trabzon İl başkanı Kenan Kuru ve partililer katıldı. Aydın ilçe teşkilat binasında Sürmenelilere seslendi. Aydın, “Dönemimde tüm Türkiye ye ayrılan altyapı ödeneğinin tam yüzde seksenini Karadeniz sahil yoluna ayırdım o yol doğru yol partisi zamanında parça, parça ihale edilmişti. Mesut Yılmaz zamanında toparlandı bütün olarak ihale edildi bu işin mimarı Mesut Yılmaz dır. Benim bakanlık dönemimde altyapı için ayrılan paranın yüzde seksenini bu yol için ayırdım. Eğer hükümetimiz devam etseydi iki yıl dada tamamlayacaktım ama bunlar geldi bu yolu tam dört yıl beklettiler sonra tamamladılar kendileri yapmış gibi açılış yaptılar. Bu işin mimarı Mesut Yılmaz bu işe parayı ayıranda benim siz bizim yaptıklarımızla değil kendi yaptıklarınızla siyaset yapın.”dedi.

Aydın Trabzon için güney çevre yolunun öneminin büyük olduğunu bildirerek AKP ye meydan okudu hadi ayırın ödeneği yapın güney çevre yolunu insanlar sizi alkışlasın en azında size ait bir şey söyledi.

Aydın ardından Sürmene Şoförler ve Otomobilciler Odası, Sürmene Esnaf Odasını, Esnaf Kredi Kooperatifini ve Ziraat Odasını Ziyaret ederek destek istedi. Şoförler ve otomobilciler odası başkanı Ekrem Yılmaz ziyaret sırasında MHP’den yana olduğunu söyledi. Yılmaz, “ben Adnan Kahveciden sonra Koray Aydın’ı bilirim biz oda olarak toplandık ortak karar aldık kimi destekleyelim diye firesiz Koray Aydın çıktı bu seçimde bakanımızın yanında olacağız başarılıda olacağına inanıyoruz. Sürmene de kimi görsem kimle konuşsam bana Koray Aydın’ı soruyor sürmene safını belirledi.”dedi.

Koray aydın da başkana teşekkür ederek beni mutlu ettiniz hep beraber ülkemizin geleceği için çalışacağız şeklinde konuştu

Eski bakan Aydın’a Refah Partili ardından AK Partili olan eski belediye başkanı Cemalettin Aksoy’da destek olacağını açıkladı Aksoy, “bakanımız döneminde Sürmene altın çağını yaşamıştır yaşadığımız afetten sonra Sürmene de afetten etkilenen her aile ev sahibi olmuştur bunu sürmene halkı unutamaz.”dedi.

Haber:  Şükrü ÜÇÜNCÜ-TRABZON

Editör: HABER MERKEZİ