RİZE: MMP Genel başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz Rize ve ilçelerinde parti binalarını açarak vatandaşlarla sohbet etti. 

Milliyetçi ve Muhafazakâr Partisi genel başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, Rize ,Ardeşen ve Fındıklı ilçe teşkilatlarının açılışını gerçekleştirdi.

İlk olarak Fındıklı ilçe teşkilatının açılışını gerçekleştiren yılmaz, burada partilileri ile kucaklaştı.

Daha sonra Ardeşen ilçesine gelen yılmaz, burada kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Milliyetçi ve Muhafazakâr partisi Ardeşen ilçe başkanı Mustafa Özşeremet ve parti yönetimi ile çok sayıda partilinin karşıladığı törene, Ardeşen belediye başkan vekili Mehmet Yerebakan ve CHP Ardeşen ilçe başkanı Osman Yeniay, Ardeşen mahalle muhtarları derneği başkanı Yunus Önkibar da katıldı.

İlçe teşkilatının açılışı öncesinde kurban kesimi gerçekleştirildi. Daha sonra kalabalık bir grupla ilçe teşkilatının kurdelesini kesti.

Açılış sonrası partililerine yönelik bir açıklama yapan milliyetçi ve muhafazakâr partisi genel başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, “Rize 3. başbakan’ını göndermeye hazırlanıyor. Sakın demeyin ki, 2’inden ne gördükte 3.sünden görelim. Biz o ilk ikisi olan başbakan Recep Tayyib Erdoğan ve eski başbakan Ahmet Mesut Yılmaz’ın günahlarını temizlemeye geldik.” dedi.

Fazla abartmanın bir anlam ifade etmeyeceğini belirten Yılmaz, “Rize’nin 3 olan milletvekili sayısının 2’sini önümüzde ki seçimlerde milliyetçi muhafazakâr partisinden çıkaracağız. Bir tanesi inşallah Ardeşen ilçesinden olacak. Diğer biri de, Rize merkez’den” dedi.

Ahmet Reyiz yılmaz, Rize’den milletvekili adayı olup olmayacağı yönünde ki bir soruya ise, “Tabiî ki kendi memleketimde aday olmayı düşünüyorum ve istiyorum.” dedi.

BAŞBAKAN VE RİZE VALİSİNE SİTEM 

Uzun zamandır Ardeşen ve pazar minibüsçüleri arasında yaşanan sorunla ilgili de bir açıklama yapan Yılmaz, “Türkiye’yi bir takım açılımlarla kendi için bir birine düşüren bir yönetimin Türkiye’yi yönettiğini belirten yılmaz, uzun zamandır Ardeşen ve pazar ilçeleri arasında yaşanan yolcu taşıma sorunu, iki ilçeyi birbirine düşürmektedir. Rizeli bir başbakan’ın yönetimi bu sorunu çözemiyorsa yazıklar olsun. Rize valisine de sesleniyorum. Bu sorunu bir an evvel çözmek senin sorumluluğundur” dedi.

taraf53
















Editör: HABER MERKEZİ