Eyüp meydanında halk ile dertleşen EROL, daha sonra Sarıyer ilçesinde yapılan halk buluşmasına katıldı. Sarıyerde yapılan halk buluşmasına ailesiyle katılan EROL, Çayeli'nn eski esnaflarından olan babası Şaban EROL (EYÜPOĞLU), çocukları ve eşi ile birlikte  MHP Genel Başkanı Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ'nin SARIYER halkı ile buluşmasına eşlik etti.

Dr. Devlet BAHÇELİ Sarıyer’de yaptığı konuşmada şunları söyledi; Ülkemizde güvenlik sorunu had safhaya çıkmıştır. Kimse sokaklarda rahat ve huzurlu yürüyemiyor. Velhasıl paran dahi olsa can güvenliğin olmadığı zaman huzurun da olmaz. Gelir adaletsizliği fevkalade artmıştır. Üst gelir sınıfı ile alt gelir sınıfı arasındaki fark 8 katına çıktı. Ülkenin %20 si milli gelirden %55 pay alırken diğer %20 kesim ise milli gelirden sadece %6 pay alıyor Allaha şükür ki müslüman  ve milli inançları yüksek bir ülkede yaşıyoruz. yoksa Avrupada güney Amerikada olduğu gibi toplum ayaklanmıştı dedi.

Sarıyerden tekrar EYÜP' e gecen EROL, ÇAYDEF'in (Çayeli Dernekler Federasyonu) EYÜP Feshanede düzenlediği RİZE günlerine katıldı. ÇAYDEF başkanı Yılmaz HÜSREV ile Çayeli ve RİZE'nin sorunları hakkında görüş alış verişinde bulundu. Ev yapımı Çayeli baklavalarını tadan EROL diğer standlarıda ziyaret etti. Avrupa Yakası Çayeliler Derneği üyesi olan EROL dernek yöneticileri olan Mustafa BEKİR ve arkadaşları ile hasret giderdi.

 

Editör: HABER MERKEZİ