Demokrat Parti Çayeli Eski İlçe Başkanı Selman Kalyancu, bir süre önce İstanbul’da ziyaretleri kapsamında Eski Bakanlardan Erol Yılmaz Akçal, Doğruyol Partisi Eski Genel Başkanı ve 50., 51. ve 52 T.C. Hükümetlerinin Başkanlığını yapan Prof. Dr. Tansu Çiller, Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu ve İşadamı Abdurrahim Albayrak’ı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Kalyoncu, yaptığı açıklamada “daha önce ilçe teşkilatı olarak planladığımız ‘Demokratlar Gecesi’ programına davet edeceğimiz büyüklerimizin bir kısmı ile görüşme fırsatı bulduk” dedi.

Kalyoncu “İlk olarak Eski Genel Başkanımız ve Başbakanmız Prof. Dr. Tansu Çiller’i evinde ziyaret ettik. Burada bizi sıcak bir şekilde karşılayan Çillere Çayelililerin selam ve sevgileriniz illettik. Çiller bizlere siyasetteki birlik ve beraberliğimizi bozmamamızı  bundan sonrada beraber olacağımızı vurguladı. Ziyarette bizlerin en çok dikkatini çeken olay da Tansu Çiller’in makam aracının plakasının DP olması bizleri şaşırttı. Bizde ‘siyasete döneceğinizin işareti burada dedik genel başkanım’

Daha sonra Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu’yu evinde ziyarette bulunduklarını belirten Kalyoncu, “Aile ortamında gerçekleşen ziyarette ben kendisine 3 kez Çayeli’ne genel başkan sıfatıyla gelerek onurlandırmasından dolayı teşekkür ettim. Kendiside Çayeli’nin kendisi için ayrı bir yeri olduğunu vurguladı. İlk Fırsatta yine Çayeli’ne geleceğiniz belirtti.”

İlçemizin yetiştirdiği değerlerden biri olan Eski Bakanımız Erol Yılmaz Akçal beyi iş yerinde ziyaret ettiklerini de hatırlatan Kalyoncu, “Erol Bey bizi gördüğünde çok duygulanarak Çayeli’ne gelmek istediğini ancak sağlık nedenlerinin elverişli olmamasından dolayı gelemediğini ve Çayelili dostlarına ve hemşerilerine selamlarını iletti. Bizde kendisine bölgemize yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ettik. Yaptırdığı çay fabrikaları hatırlattığımızda bizlere 22 çay fabrikasının yapının da imzasının olduğunu o dönemde bölge ekonomisine çok katsı olduğunu söyledi. Bizde kendine bu fabrikalardan emekli olan insanların sizleri unutmayacağını bilmenizi isteriz dedik. Gerçekten kendisinin çok büyük bir devlet adamı olduğunu kendi izlenimlerimizden anlamış olduk. Kendine minnet ve şükranlarımızı sunduk.”

Kalyoncu, “Son ziyareti Cemal Öztürk arkadaşımız İşadamı Abdurrahim Albayrak’a yaptı. Siyasi değerlendirmelerde bulunulan ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade ettiler. “

Ziyaretimizin amacı siyasette öncü ilçe olan güzel Çayelimizin siyasette tanıtımına katkıda bulunmak olduğunu hatırlatan Kalyoncu,  “bunu yaparken siyasetteki birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, hiçbir siyasi ayrım yapmadan insanlarımıza güzel duygu dolu geçmişimize yakışır ‘Demokratlar Gecesi’ düzenlemekti. Bu gecenin amacı demokrasiye katkıda bulunan herkesi bu toplantıya davet etmekti. Bu maksatla da önceden randovüleri almamıza yardımcı olan değerli başkan yardımcım Cemal Öztürk, kızımız Sema Öztürk’e şükranlarımı sunarım.”

Kalyoncu, “Bizi kabul eden Eski Bakanımız Erol Yılmaz Akçal, Eski Genel Başkanımız Prof. Dr. Tansu Çiller, Demokrat Parti Eski Genel Başkanı Süleyman Soylu’ya ve İşadamı Abdurrahim Albayrak’a minnet ve şükranlarımızı sunarız.”

Tansu

Çiller ve Sema Öztürk

Süleyman

Soylu evinde ağırladı....

Eski

Bakanlardan Erol Yılmaz Akçal'a ofisinde ziyaret...

 

 

Editör: HABER MERKEZİ