Yaklaşan 29 Mart Yerel seçimleri öncesi partilerde aday hareketliliği gün geçtikçe artıyor. Siyasi partilerin seçimlerde nasıl bir strateji uygulayacağı kimleri aday göstereceği kamuoyu tarafından merakla beklenirken Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz’ın nasıl bir yol izleyeceği en çok konuşulan konular arasında yerini koruyor.

 

Cuma akşamı Çayeli’ne gelecek olan Mesut Yılmaz’ın seçimler konusunda nasıl tavır sergileyeceğini kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.

 

Anavatan Partisini Çayeli İlçe Teşkilatını yeniden kurması için görevlendirilen Muhammet Safi konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama şunları söyledi; Rize Bağımsız Milletvekili ve eski Başkanımızın Mesut Yılmaz Anavatan Partisi Çayeli ilçe teşkilatını kurmamı rica ettiler. Bende bu göreve beni layık gördükleri için kendilerine teşekkür ettim. Milletvekilimiz Sayın Mesut Yılmaz Cuma akşamı saat 21.00’da THY’nin tarifeli uçağıyla Trabzon’a gelecek ardından Çayeli’nde ikamet edeceği otele hareket edecek ve burada kendileri ile bir görüşmemiz olacak. Hafta sonu yine Çayeli’nde yapacağı geniş katılımlı bir toplantı ile Rize merkez, Ardeşen ve Çayeli ilçelerinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde bir tavır sergileyeceğini hemşeriyle paylaşacaktır.

 

Bilindiği gibi Ardeşen’de Temel Eryılmaz üç partinin desteğiyle Anavatan Partisi’nden adaylığını açıklamıştı. Aldığımız duyumlara göre çok büyük bir sürpriz gelişme olmaz ise Çayeli Ak Parti Kurucu İlçe Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi’nin Anavatan Partisinden Belediye Başkan Adayı olacağı ve Rize merkezden de Fazilet Partisi Rize eski Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu’nun Anavatan Partisinden Belediye Başkanı adayı olarak seçime girecek.

Editör: HABER MERKEZİ