Rize'de milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüken geçmiş dönemlerde Anavatan Partisinden Belediye Başkanlığına aday olan bazı partiler ile de görüştüğü idda edilen vu bu dönem de de cumhuriyet halk partisinden 1.sıra milletvekili adayı olan Kenan Bıyık bazı yerlerde yaptığı açıklamalarında bağımız Rize Milletvekili Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın kendisini desteklediğini ifade etmişti.

Bu konular hakkında mesut yılmaza en yakın isimlerden biri olan anavatan partisi eski il başkanı Mustafa Mataracı katıldığı çayda sabah programında Orhan Yazıcıların sorularını cevaplayarak konuya açıklık getirdi. Mataracı programa katılmadan önce Mesut Yılmaz ile telefonda görüştüğü bu konuları kendisine sorduğunu ve aldığı cevabı kamuoyu ile paylaşarak Mesut beyi hiçbir siyasi partinin aramadığını ve kendisinin de hiçbir partiye ve adaya destek olmayacağını sadece Rizeli seçmenlere teşekkür etmek için ilerleyen günlerde rize ye geleceğini dile getirdi.

Mataracı siyasi arenada Rizeli bir Başbakanın olmasının büyük bir şans olduğunu ve Recep Tayyip Erdoğan'a da hemşerilerinin destek vermesi gerektiğini hizmetlerin gerçekleşmesi için bunun şart olduğunu söyledi.

haberkaradeniz.net

Editör: HABER MERKEZİ