Kazmaz, “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ‘teröristin taziyesine gitmek bu ülkeye ihanettir’ demiş. İmralı canisinin resmi bulunan pankartların önünde poz veren Bekaroğlu değil mi?” diye sordu.

Rize’de siyaset yaptıkları dönemlerde birbirleriyle siyasi çekişme yaşayan MHP’li Kazmaz ile CHP’li Bekaroğlu’nun çekişmesi partilerinin genel merkezlerinde de devam etti. MHP MYK Üyesi O. Cem Kazmaz, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Mehmet Bekaroğlu’na çattı. Kazmaz, “CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ‘teröristin taziyesine gitmek bu ülkeye ihanettir’ demiş. İmralı canisinin resmi bulunan pankartların önünde poz veren Bekaroğlu değil mi?” diye sordu.

Kazmaz, “CHP Genel Başkanı Sayın kemal Kılıçdaroğlu dün yapmış olduğu gurup toplantısında Ankara'da ki canlı bomba eyleminin faili PKK'lı alçak katil için Van'da kurulan taziye çadırına bir HDP'li vekilin gitmesini kastederek 'Teröristin Taziyesine gitmek bu ülkeye ihanettir' demiş, çok doğru bir söz söylemiş.”

Kazmaz, “Peki Sayın Kılıçdaroğlu bu ifadenizin arkasındaysanız şimdi size ve Rize'de Bekaroğlu ile daha önce siyaset yapanlara, onun listesinden aday olanlara, onunla sokakta dolaşanlara sormak gerekmez mi; Teröristlerin taziye çadırlarına giden, oralarda PKK paçavraları altında ve dışarıda üzerinde İmralı canisinin resmi bulunan pankartların önünde poz veren bu aynı Bekaroğlu değil mi? O zaman hangi akla hizmet bu şahısla Rize Kamuoyu önünde siyaseten birlikte oldunuz ? Onu kadın kontenjanından Genel Başkan Yardımcısı yaptınız ve bu zat hala daha sizin İstanbul Milletvekiliniz değil mi? Yetmedi bir de onu Genel Başkan Baş Danışmanınız atadığınız haberleri servis edilmedi mi ? Bunun adını ne koyacaksınız ? Halka bunu nasıl açıklayacaksınız ? Hala hangi yüzle bu şahıs hakkında işte Rize'nin vekili, ona önemli görev diye Rize Basında haberler yer alabiliyor ?” diye sordu.

 

 

Editör: HABER MERKEZİ