AK Parti İyidere ilçe danışma meclisi toplantısı İyidere ilçe binasındaki toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya İl başkanı Yılmaz Katmer, il başkan yardımcıları, il kadın kolu başkanı, ilçe başkanı Sabit Karafazlı, ilçe teşkilatı, İlçe belediye başkanı Ahmet Mete, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri katıldı. İl başkanı Yılmaz Katmer, danışmadaki konuşmasında ' Biz milletin gönlünde, kalbinde, yüreğinde kapanmadığımız sürece kağıt üzerinde kapanmamız bir şey ifade etmez. AK Parti ile sandıkta mücadele edemeyen bazı kesimler bunu masa başında kapatmayı hedeflemişler. Ama bu önemli değil AK Partiyi kapatırsak Beyaz Partiyi açarız. Önemli olan milletin sandıkta bize verdiği güvendir. Bu güvene de başta Sayın Başbakanımız olmak üzere en alt düzeydeki mahalle ve köy temsilcilerimize bu millet inanmış, güvenmiş üç seçimde de bunu sandıkta göstermiştir' dedi.

2008 yılının kendileri için çok önemli bir yıl olduğunu vurgulayan Katmer, 'önümüzdeki 22 Nisan Salı gününden itibaren başlayan ilçe ve belde ana kademe kongrelerimiz var. Bunu akabinde hemen belediye başkanı, il genel meclis ve belediye meclis üyelerinin seçimin yapacağız.

Parti kapanma konusunda içiniz rahat olsun son yapılan anketlerde AK Parti yüzde 55’lerin üzerine çıkmıştır. İnanıyoruz ki yüzde 60’la beraber belediyeleri alacağız. Rize’de 7 beldeyi, 12 ilçeyi il belediyesiyle beraber alacağımız aşikardır bu heyecan bizde var' şeklinde konuştu.

Editör: HABER MERKEZİ