Ardeşen CHP eski yöneticileri genel başkan Kemal Kiliçdaroğlu nun parti içinde ki kök salmış kişileri temizlemesini desteklediklerini söyleyerek” Genel başkanın temizlik harekâtının devam etmesini bekliyoruz, bu sayede parti daha da güçlenecektir” dediler.

Gazeteciler ve muhabirler derneğini ziyaret eden  Ardeşen eski ilçe başkanı ile il genel meclis üyesi ve partililer genel başkanın değişimden daha çok kazanacağını söylediler.

      Rize Gazeteciler ve muhabirler derneğini ziyaret eden eski il genel meclis üyesi Niyazı Seferoğlu, eski ilçe başkanı İmdat Mertoğlu, eski il başkanı Saltuk Deniz, eski merkez il başkanı Mustafa Güngör yaptıkları açıklamada genel başkan Kemal Kiliçdaroğlu nun yaptığı değişimlerin devrim niteliğinde olduğunu kaybettiler.

     Partililer açıklamalarında ” Kemal Kiliçdaroğlu ile CHP yeni bir döneme başladı. CHP eski yüzler yüzünden iktidar yürüyüşü yapamıyordu. Yıllardır partinin tepesinde olan bu kişiler partinin ufkunu kapatıyordu. Artık CHP yi iktidar yürüyüşünde göreceğiz. Genel başkanımız vatandaşın ayağına kadar giderek çiftçi, üretici, işçi ile dertleşebiliyor. Bu partimize kazanç demektir. Genel başkan halkın içinden biri. Partimizi daha güzel yerlere götürecektir. Partimiz oyları her geçen gün artmaktadır. Genel başkanımızdan il ve ilçe teşkilatlarına da aynı değişimi yaşatmasını bekliyoruz” dediler.

Editör: HABER MERKEZİ