29 Mart 2009 yerel seçimlerinde Ak Parti’de aday adaylığı müracaatları devam ediyor. Rize il genel meclis üyeliği için Cafer Kuru, Ak parti Çayeli ilçe başkan vekili Ali Kar’a müracaatta bulunarak resmen aday adayı olduğunu açıkladı.

Müracaatının ardından bir açıklama yapan Cafer Kuru, “Çayeli ilçemizin her kesimine eşit ve tarafsız bir şekilde hizmet yapmak amacıyla bu göreve talibim” dedi.

Ak Parti Çayeli İlçe Başkan Vekili Ali Kar, Cafer Kuru kardeşimizin il genel meclis üyeliğine aday adayı müracaatını kabul ettik. Kendisine daha önce parti de yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, İl genel meclis üyeliği aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum'  
dedi.
 


Cafer Kuru kimdir?

Çayeli Sarısu köyü, 1970 doğumlu, lise mezunu, 25 yıldır baba mesleği fırıncılık yapmaktadır. 1992–1997 yılları arasında özel sektörde çay fabrikası idari biriminde çalıştı. 1999–2008 yılları arasında fırıncılık ve gıda (kantariye-zahire) sektöründe iştigal etmektedir. 2006–2008 yıllarında Ak parti Çayeli ilçe başkan yardımcılığı görevini sürdürmüştür. Çeşitli sivil toplum örgütlerine görev almaktadır (1-Şairler Vadisi Kültür Turizm Derneği Başkanı 2-Çayelililer Sosyal Kültürel Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi 3-Çayeli Eğitim Fakültesi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi 4- Çayelispor Yönetim Kurulu Üyesi 5-Çayeli Ticaret Odası Disiplin Kurulu Başkanı)



Editör: HABER MERKEZİ