AK Parti Rize Milletvekili adayı İstanbul milletvekili Nusret Bayraktar, baba ocağında seçim çalışmalarına başladı.

Bayraktar, 12 Haziran'da yapılacak seçimler için çalışmalarına babaocağı olan Rize'nin Ardeşen ilçesinde başlayarak, ilk ziyaretini Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneği ile Belediye Başkanlığı'na yaptı.

Dernek Başkanı Yunus Önkibar ve dernek üyeleri, Belediye Başkanı Mümtaz Sinan ile meclis üyeleri tarafından karşılanan Bayraktar, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın emriyle Rize'den aday olduğunu belirterek, bölgeye uzaktan yaptıkları hizmetleri yakından yapmakla görevlendirildiğini söyledi.

AK Parti listesinde Rize'den milletvekili aday sıralamasının çok önemli olmadığını hatırlatan Bayraktar, ''Gerek belediye başkanlıkları gerekse milletvekilliği ve TBMM'de yaptığım çeşitli komisyon başkanlığı ile üyeliklerinde bölge için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Bu güne kadar uzaktan yaptığımız hizmetleri bundan sonra yakından yapmak için olarak Başbakanımız tarafından görevlendirdik. Bu görev süresince tüm hemşehrilerimizle parti ve bölge ayrımı yapmadan Rize'den ful çıkacağız. Başbakanımız, bir bakan birde komisyon başkanını Rize'den aday boşuna göstermedi. Bölgemiz siyasi açıdan ne kadar stratejik bölge olduğu bir kez daha ortaya çıkmıştır'' dedi.

Editör: HABER MERKEZİ